RU EN
Присоединиться
02 июля 2012 г.

«Gorchitza» і «The Hardkiss» заспівають на вечірці «Vyshyvanka-Party» на честь Мадонни!

Мить, якої всі чекають із завмиранням серця, наближається! Вже 13 липня у найкращому літньому клубі столиці «Olmeca Plage» за підтримки концертного аґентства «Melnitsa International», Ukrainian Fashion Week та інтертеймент-аґенції «Secret Service» пролунає фінальний акорд конкурсу «Vyshyvanka для Madonna» –«Vyshyvanka-Party»! Саме цього липневого вечора стане відомо ім'я творця саме тієї вишиванки, яка посяде своє місце у гардеробі поп-королеви!

Гостей «Vyshyvanka-Party» чекає море вражень та сюрпризів! Своїми живими виступами публіку порадують групи «Gorchitza» і «The Hardkiss», співачка Христина Межинська, а також dj-set від проекту «Playmodel»!

Ведучий: Анатолій Анатоліч.

Не пропустіть наймоднішу вечірку літа «Vyshyvanka-Party» напередодні першого і поки що єдиного концерту Мадонни в Україні, який відбудеться 4 серпня у НСК «Олімпійський», завдяки концертному аґентству «Melnitsa International».

Источник: http://fashionweek.ua/news/ukrainian/gorchitza-i-the-hardkiss-zaspivajut-na-vechirci-vyshyvanka-party-na-chest-madonni-264