RU EN
Присоединиться
10 июля 2012 г.

6 липня у сонячній Одесі пройшов перший день показів Holiday Fashion Week. Унікальна fashion-подія вшосте зібрала навколо себе велику кількість гостей та представників ЗМІ та поєднала покази як відомих модельєрів, так і молодих. Cвої колекції у цей день представили такі дизайнери та бренди:

Julia AYSINA

Віртуозно балансуючи на межі сексуальності та шику, у своїй творчості Юлія Айсіна завжди досягає ідеальної гармонії. Саме завдяки цьому моделі дизайнерки вирізняються своєю стилістикою та добірністю. Її одяг не просто шикарний – у кожній деталі образу від Юлії Айсіної є те особливе, що в усі часи називають еталоном смаку. Кожний показ Юлії Айсіної – це яскраве шоу, яке запам`ятовується і розкриває дизайнера як видатну і творчу особистість.

BOROVIK
Колекція MODIgliani S/S 2012 явила собою чистоту та рафінованість стилю, втілила символізм та гуманізм, відчуття самодостатності та нестримного задоволення від життя. Вона є віддзеркаленням творчої манери відомого італійського художника Амедео Модільяні, цитуючи властиві йому колірні комбінації. Стиль Модільяні такий вражаючий та експресивний, що складається враження, ніби всім героям, зображеним на його полотнах, притаманні якісь неймовірні риси. У представленій колекції можна помітити перехід від блідих тонів до нестримно-червоного та жовто-гірчичного. Серед моделей домінують сукні та спідниці довжини максі або подовженого міді, а також піджаки, дощовики і брюки. У центрі колекції – винахідливий альянс шкіряних пасків та підтяжок.

Nataliya Anri
Професійний художник, дизайнерка з досвідом роботи на міжнародному ринку цього разу в Одесі представила нову колекцію «Деніз», що у перекладі з тюркської означає “море”. За допомогою своєї фантазії художниця створила неповторні романтичні образи. Конструктивні рішення дали можливість якнайкраще передати витонченість та елегантність запропонованих моделей. Завершити ансамбль допомогли шовкові стрічки, які додали вбранням французького шарму та підкреслили граційність фігури.

Marc O`Polo

Швейцарський бренд Marc O'Polo вперше бере участь в Odessa Holiday Fashion Week. У колекції Marc O'Polo сезону весна-літо 2012 домінують свіжі кольори, прямі та чіткі лінії. Привабливий образ створюється завдяки поєднанню ультралегких та елегантних тканин. Кольори колекції: темно-синій, горіховий, беж, світло-рожевий, малиновий та болотяний. Marc O’Polo – популярний в усьому світі бренд чоловічого та жіночого одягу, взуття та аксесуарів серії Casual для впевнених у собі людей, які завжди знають чого хочуть, цінують свободу та знаходять відображення свого індивідуального стилю у моді.

Yulia POLISHCHUK

Юлія Поліщук – молода англійська дизайнерка з українським корінням. Її колекції можна побачити на подіумах Лондона та Канн. На HFW Юлія Поліщук представила колекцію MissU. Колекція виконана з натуральних тканин у легких, свіжих кольорах – ніжно-рожевий, ніжно-блакитний та білий. Основні принти для круїзної колеції – це фотографії, які були зроблені самою дизайнеркою в Kew Gardens та Regent’s Park. Жіночий образ від Юлії Поліщук – це романтична, мрійлива красуня, яка випромінює внутрішню силу. Взуття для показу підготувала Сніжана Нех.

”Emi Vi” by Emiliya Vishnevskaya

Російська дизайнерка Емілія Вишневська запропонувала вишукану колекцію білизни. Колекція також доповнена аксесуарами luxury-класу. Дизайнерка представила свою колекцію під брендом Emi Vi.

Elena GOLETS

Олена Голець представила нову колекцію весна-літо 2012 під назвою «Неy Joe». Колекція у стилі 1960-х створена під впливом подорожі до Італії. Дизайнерка пропонує перенестися до країни яскравого сонця та пристрасних мачо у період розквіту економіки та феменізму. У колекції використовується багато ручної роботи. Чоловік від Олени Голець вдягнений у бездоганний костюм, що створений за традиційними технологіями неаполітанської школи крою, де 80% роботи виконується вручну. Жінка обирає жіночність, молодість та свіжість. Олена Голець вражає легкими та жіночними сарафанами з принтами музи дизайнера – Джиммі Хендрікса, а також оригінальними плащами для весняних та літніх вечорів. 

***

Источник: http://fashionweek.ua/news/ukrainian/pershij-den-pokaziv-odessa-holiday-fashion-week-268